Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Team

R.M. Oosterhout, huisarts
Naast de reguliere huisartsgeneeskunde heeft huisarts Oosterhout speciale interesse in de oogheelkunde en reizigersadvisering. Hij is aanwezig op maandag, woensdag en donderdag.

 

 

 

 

M.C. de Vries, huisarts
Mevrouw de Vries heeft een bijzondere interesse voor reumatische aandoeningen zoals gewrichtsziekten. Zij is kaderhuisarts bewegingsapparaat en werkt 1,5 dagen per week in de Isala Klinieken op de afdeling reumatologie. Mevrouw de Vries is aanwezig op dinsdag en vrijdagmiddag.

 

 

 

 

 

L.H. Eijkelkamp-Biesterbos, huisarts
Als huisarts heeft mevrouw Eijkelkamp een speciale interesse op gynaecologisch gebied, onder andere voor anticonceptie zoals het plaatsen van spiraaltjes. Zij is aanwezig op maandag, dinsdagochtend, donderdag (om de week) en vrijdag.

 

 

 

 

 

Marion Hulsman
Marion is naast doktersassistente ook praktijkmanager en doet de spreekuren voor reizigersadvisering. Zij is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.

 

 

 

 

Gea Nieuwenhuis
Gea is doktersassistente en verzorgt daarnaast het spreekuur voor hart- en vaatziekten. Zij werkt op maandag, dinsdag en vrijdag.

 

 

 

 

Ayse Saridas
Ayse is doktersassistente en verzorgt daarnaast de spreekuren voor reizigersadvisering. Zij is aanwezig op woensdag, donderdag en vrijdag.

 

 

Merel Plattje
Merel is doktersassistente, ze verzorgt de spreekuren voor hart- en vaatziekten en de spreekuren voor reizigersadvisering. Merel is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

 

 

 

 

Ayla Schaapman
Ayla is onze praktijkverpleegkundige voor Diabetes Mellitus, Astma/COPD en hart- en vaatziekten. Zij is aanwezig op maandag, dinsdagochtend en donderdag.

 

 

 

Gea Hiemstra
Gea is psycholoog en onze praktijkondersteuner voor mensen met psychische klachten. Zij is aanwezig op woensdag en vrijdag.

 

 

 

Annet Spannenberg
Annet is onze administratief financieel medewerker. Zij is aanwezig op donderdag.

 

 

 

 

R. van Kleef, huisarts in opleiding
Dhr. R. van Kleef zal zelfstandig spreekuur doen, maar onder supervisie werken van mw. Eijkelkamp en dhr. Oosterhout.
Hij is aanwezig op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

 

 

 

 

Anneke Webbink
Anneke is psycholoog en onze praktijkondersteuner voor mensen met psychische klachten. Zij is aanwezig op dinsdag.