Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Team

R.M. Oosterhout, huisarts
Naast de reguliere huisartsgeneeskunde heeft huisarts Oosterhout speciale interesse in de oogheelkunde en reizigersadvisering. Hij is aanwezig op maandag, woensdag en donderdag.

M.C. de Vries, huisarts
Mevrouw de Vries heeft een bijzondere interesse voor reumatische aandoeningen zoals gewrichtsziekten. Zij is kaderhuisarts bewegingsapparaat. Ze heeft op dinsdagochtend spreekuur bewegingsapparaat en vrijdag reumatologisch spreekuur.

L.H. Eijkelkamp-Biesterbos, huisarts
Als huisarts heeft mevrouw Eijkelkamp een speciale interesse op gynaecologisch gebied, onder andere voor anticonceptie zoals het plaatsen van spiraaltjes. Zij is aanwezig op maandag, dinsdag, om de week op donderdagochtend en vrijdag.

Dhr. K. ten Thije, waarnemend huisarts
Is aanwezig op dinsdag, woensdag en vrijdag in de praktijk als huisarts.

G. van Staveren, huisarts in opleiding

Mevrouw van Staveren is werkzaam als huisarts in opleiding in onze huisartsenpraktijk. Ze is in haar laatste opleidingsjaar tot huisarts. Ze is aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag.

Marion Hulsman
Marion is naast doktersassistente ook praktijkmanager en doet de spreekuren voor reizigersadvisering. Zij is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.

Merel Plattje
Merel is doktersassistente en spreekuur ondersteuner huisarts. Tevens verzorgt ze de spreekuren voor hart- en vaatziekten en de spreekuren voor reizigersadvisering. Merel is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend.

Dana Oost
Dana is doktersassistente in onze praktijk. Dana is aanwezig op maandag 1x per 2 weken, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Anne-Marie Logtenberg
Annemarie is onze praktijkondersteuner voor mensen met psychische klachten. Zij is aanwezig op woensdag en donderdag.

Anneke Webbink
Anneke is psycholoog en onze praktijkondersteuner voor mensen met psychische klachten. Zij is aanwezig op dinsdag.

Annet Spannenberg
Annet is onze administratief financieel medewerker. Zij is aanwezig op donderdag.

Marike Zwiers
Marike is praktijkverpleegkundige huisarts voor Diabetes Mellitus, Astma/COPD en hart- en vaatziekten. Zij is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.